Kompletná rekonštrukcia a zariadenie interiéru súkromného bytu

MSJ referencia Zariadenie interiéru súkromného bytu

Kompletná rekonštrukcia a zariadenie interiéru súkromného bytu.

Popis projektu: Cieľom, a aj hlavnou ideou projektu rekonštrukcie 3-izbového bytu s celkovou plochou cca 76 m2 bolo vytvorenie kompaktného a celistvého priestoru vhodného pre užívanie troj či 4-člennej rodiny s použitím praktických materiálov v príjemných farebných tónoch so zreteľom na docielenie dostatočného množstva úložných priestorov a zachovanie vzdušnosti v interiéri. Celá realizácia bola riešená v strednom štandarde.
Návrh interiéru zahŕňal riešenie komplexnej rekonštrukcie 3-izbového bytu, zakreslenie dispozície, návrh a modelovanie 3D modelov nábytku a priestoru,  fotorealistické vizualizácie interiéru 3D, a tiež výkresovú dokumentáciu pre stavebné a interiérové úpravy.
Realizácia zahŕňala komplexný návrh interiéru v súlade s východiskovou myšlienkou, výber a pokládku laminátovej podlahovej krytiny, dodanie farebného pigmentu na steny, dodanie a montáž laminátových dverí a zárubní, dodanie a montáž atypových vstavaných prvkov vrátane kuchynskej linky, a tiež dodanie a montáž spotrebičov, a tiež sólo prvkov. Realizácie tiež zahŕňala dodanie sólo nábytkových prvkov, ako napríklad sedacia súprava so rozťahovacím mechanizmom, posteľ s úložným priestorom, jedálenský stôl, konferenčný stolík či stoličky. V neposlednom rade realizácia zahŕňala aj návrh a dodanie svietidiel v celom byte, a tiež dodanie a montáž tieniacej techniky – teda  záclon a závesov.

Miesto: Ružomberok
Rok: 2018
Návrh a realizácia: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.
Dizajnér: Mgr. art. Ivana Ďurčeková Moravcová, Ing. Juraj Ďurček