Zariadenie rodinného domu

MSJ referencia súkromná rezidencia

Zariadenie rodinného domu.

Popis: Interiér rodinnej rezidencie v Kováčovej je jasným dôkazom toho, že uvedomelý výber kvalitných materiálov a prvkov dokáže vytvoriť elegantný, a hlavne praktický domov pre mladú rodinu.

Potreby investorov, a hlavne kladený dôraz na komfortné ležovisko,  boli pretavené do reálnej podoby so sedačkou LUNA v kvalitnej hovädzej morenej koži, ktorá je nenáročná na údržbu aj pri malých detičkách. Sedacia súprava je doplnená exkluzívnym stolíkom PRAG s ručne vyrezávanými ornamentami na koženom poťahu. Tento typ spracovania kože sa opakuje aj na dekoračných vankúšoch, ktoré spolu s kvalitným kobercom dodávajú obývacej izbe teplo domova.
Na mieru zhotovený masívny jedálenský stôl je doplnený celokoženými stoličkami v dvoch farbách. Tento elegantný detail sa objavuje aj na barových stoličkách pri raňajkovom pulte.
Hlavnej spálni dominuje posteľ HARRY v brúsenej koži s nastaviteľným funkčným čelom, ktoré umožňuje relax podľa požiadaviek klientov. Nočné stolíky z kolekcie VENIZE vo farbe champagne sú príjemným šperkom celej spálne.

Model: sedacia súprava LUNA, stolík PRAG, koberec, doplnky, stoličky CHARMY a BRENDO, posteľ HARRY, nočné stolíky VENIZE
Miesto: Kováčová
Rok: 2018
Dodávateľ: MSJ WORLD COOPERATION, spol. s r. o.