Zariadenie interiéru Apartmán Donovaly

MSJ referencia Apartmán Donovaly

Zariadenie interiéru Apartmán Donovaly

Popis projektu: Hlavnou myšlienkou tohto projektu bolo vniesť do apartmánu v nádhernej horskej oblasti priestor vhodný pre relax a oddych s nádychom prírody, so zreteľom na dostatok úložného priestoru a komfortného uloženia rôznych športových potrieb. Klient kládol dôraz na použitie kvalitných a trvácnych materiálov v kombinácii s príjemným dizajnom, ktorý navodí pohodovú atmosféru vhodnú na plnohodnotný oddych.
Návrh interiéru zahŕňal riešenie komplexnej rekonštrukcie 2-izbového apartmánu v hoteli Residence, zakreslenie dispozície, návrh a modelovanie 3D modelov nábytku a priestoru, 3D vizualizácie interiéru a tiež výkresovú dokumentáciu pre stavebné a interiérové úpravy.
Realizácia zahŕňala komlexný návrh v súlade s požiadavkami klienta a východiskovou myšlienkou, vypratávanie a odstránenie pôvodného zariadenia, drobnú úpravu elektrických rozvodov, rozvodov vody, prípravu podkladu podlahy, výber a pokládku laminátovej podlahovej krytiny, vymaľovanie priestoru bielou oderuodolnou farbou, dodanie a montáž laminátových dverí a zárubní. Realizácia tiež zahŕňala návrh, dodanie a montáž atypových vstavaných prvkov, ako napríklad šatníkové skrine, zariadenie vstupnej chodby, kúpelne, ale aj na mieru navrhnutú kuchynskú linku a dodanie spotrebičov. Obývacia miestnosť a spálňa boli doplnené o obkladové steny, ktoré celý priestor scelili a zútulnili. Priestor kúpeľne bol navrhnutý tak, aby sa do pôvodného zariadenia robili minimálne úpravy. Pôvodný nábytok a umývadlo nahradilo nové zariadenie, ktoré ponúka množstvo úložného priestoru. Vstavané prvky boli doplnené o kvalitné sólo prvky, ako napríklad komody UNIKA, konferenčný a jedálenský stôl TWINS, pohodlné jedálenské stoličky DIXON, či nadčasová sedacia súprava SERENA, ktorá ponúka veľkorysý priestor na relax. Dominantou spálne je posteľ DOROTHY s úložným priestorom a pohodlným vysokým čelom. Ako príležitostné spanie slúži kreslo MONIKA s KING rozťahovacím mechanizmom. Celý interiér bol s citom doplnený kvalitným blackout-om a záclonou. Príjemnú atmosféru vniesli jemne zvolené svietidlá a detaily v podobe zrkadiel a príjemných dekorácií.

Miesto: Donovaly
Rok: 2019
Návrh a realizácia: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.
Dizajnér: MSJ WORLD COOPERATION spol. s r. o.